Terug
Aquabootcamp

Direct naar:

Locaties

Sjouw met een hoop water

Wat is Aquabootcamp?

Aquabootcamp is zeer geschikt voor de fitte sporter, maar ook voor diegenen die conditie en spierkracht willen gaan opbouwen (16+). Deze aquasport heeft een veel hogere intensiteit dan Aquajoggen en Aquarobics en enige conditie is dan ook wel gewenst. Deze uitdagende sessies zijn speciaal voor al die doorzetters die net dat beetje extra willen geven en hun grenzen willen verleggen.

— Aquabootcamp

Waarom Aquabootcamp?

  • Spierkracht vergroten
  • Conditie verbeteren
  • Calorieën verbranden
  • Zeer hoge intensiteit
  • Effectieve training door de weerstand van het water
  • Intervaltraining en circuit systeem

Voor wie is Aquabootcamp?

Aquabootcamp is zeer geschikt voor de fitte sporter, maar ook voor diegenen die conditie en spierkracht willen gaan opbouwen (16+). Deze Aquasport heeft een veel hogere intensiteit dan Aquajoggen en Aquarobics en enige conditie is dan ook wel gewenst. Deze uitdagende sessies zijn speciaal voor al die doorzetters die net dat beetje extra willen geven en hun grenzen willen verleggen.

Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen kun je zowel gangbare zwemkleding als fitnesskleding of andere nauwsluitende lycra kleding dragen. In de circuits worden verschillende materialen gebruikt, zoals emmers, drijvers, kettlebells, etc. Deze zijn aanwezig op de locatie.

Lesvorm en tijdsduur

Aquabootcamp wordt aangeboden in actieve sessies van 45 minuten, waarbij groepsgewijs en individueel onder begeleiding van een instructeur wordt getraind.

Waar in het zwembad?

De lessen vinden plaats in water met verschillende dieptes.

Waar kun je Aquabootcamp doen?