Terug
Swimfast
Zwem je uit je verschoning

Wat is Swimfast?

Dit is baantjes trekken met een flinke schep er bovenop! Swimfast is intensief zwemmen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Er is aandacht voor de verschillende zwemslagen en het verfijnen van je techniek. Je werkt aan je coördinatievermogen, conditie en kracht. Tijdens de groepstraining maak je gebruik van uiteenlopende materialen en gerichte trainingsschema’s. Of je nu traint om je conditie te verbeteren, of voor een betere techniek; zo zwem je in één rechte baan op je doel af!

— Swimfast

Waarom Swimfast?

  • Trainen van alle spiergroepen
  • Minimale belasting van gewrichten
  • Geschikt voor sporters van elk niveau

Voor wie is Swimfast?

Swimfast is voor zwemmers die in groepsverband en op een gestructureerde manier willen werken aan hun individuele zwemtechniek, conditie en kracht. De lessen zijn behoorlijk intensief en vooral geschikt voor de meer geoefende zwemmers. Je moet op z’n minst de basis van de meest voorkomende zwemslagen beheersen.

Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding, eventueel met badmuts en/of zwembril. Er zijn verschillende ondersteunende materialen (zoals drijvers) aanwezig in het bad.

Lesvorm en tijdsduur

Swimfast is een actieve zwemtraining van 45 minuten, gericht op het verbeteren van individuele prestaties, onder begeleiding van een ervaren instructeur.

— Swimfast met Roel Pot