Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

25 april 2023

Sportverslag: Assistent voorman João

In de videoserie Verslag van de Dag maak je kennis met een van de toppers uit de selectie van Sportbedrijf Rotterdam. Vandaag gaan we het veld op met João Felipe Oliveira Sampaio, assistent voorman bij team onderhoud.

5 april 2023

Nieuw sportcentrum op Zuid wordt 'Sportcentrum Feijenoord'

Het nieuwbouwcomplex met de werknaam ‘Huis op Zuid’ heeft van de buurtbewoners een nieuwe naam gekregen!

6 maart 2023

Cooler hockeyen op een koeler veld

Wie goed kijkt ziet het aan de sproeiers langs de lijn. En misschien wel aan de spelers die elkaar voor de lol nat spetteren. Op het nieuwe veld van Hockeyclub Delfshaven ligt altijd een laagje water. Dat speelt sneller, wordt minder heet en het is ook nog eens duurzaam. Allemaal door een laagje water? Het grootste geheim ligt verborgen onder de grond…

2 maart 2023

Beter zwemmen met SWIMR

Een betere zwemmer worden? Dat kan nu met SWIMR: het unieke en nieuwe zwemaanbod in Zwemcentrum Rotterdam. Of je nu een beginnende borstcrawler bent of ervaren zwemmer: iedere zwemmer kan zich nu laten coachen op professionele wijze. Vanaf 13 maart starten de programma’s en je kunt je nu al opgeven.

20 februari 2023

Inschrijving Streetwise Cup geopend

De Streetwise Cup is het grootste straatvoetbaltoernooi van Nederland waarbij plezier in het spel en het thema equality centraal staan.

9 februari 2023

Masterclass: Sportondernemer Academy

Lenny de Jong - Sportregisseur

31 oktober 2022

Nomineer jouw favorieten voor de Sport Awards 2022!

Het is weer zover: vanaf vandaag kun je vrijwilligers, sporters en organisaties voordragen voor de Sport Awards Rotterdam 2022. Elk jaar reiken we deze sportprijzen uit. Het is hét moment waarop we terugblikken op het afgelopen sportjaar.

(s)portret

Crossfit en yoga voor senioren: ‘Van lopen met een wandelstok naar sporten met gewichten’