Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

2 april 2020

Zwemles voor thuis

Gaat je kind op zwemles? Wennen aan water is belangrijk! Geef ze een voorsprong met deze spelletjes. Want kinderen die weten hoe het voelt om hun hoofd onder water te steken, of spetters in hun gezicht te krijgen, beginnen een stuk meer ontspannen aan hun zwemles. Je kunt ze samen spelen in de douche of in bad, dus het is ook nog eens leuk!

1 april 2020

Aangepaste spelregels vanwege corona

Yes! Sporten voor kids in de buitenlucht mag weer vanaf 28 april! We zijn in gesprek met de Gemeente Rotterdam om te bepalen wat dit praktisch gezien allemaal inhoudt en zullen je zsm informeren wat weer wél en wat nog niet mag. Dan laten we je ook meteen weten welke regelingen we treffen voor de facturatie van de huurkosten.

24 maart 2020

Bewegen voor binnenblijvers

Maak jij nu ook geen 10.000 stappen per dag? Blijf ook binnen in beweging! Een simpele thuis-workout voor sporters op alle niveaus houdt je conditie op peil. Pak huis-, tuin- en keukenspullen, zet een muziekje aan en maak de training zo intensief als je wilt!

19 maart 2020

Geen aqua, wel sport

Mis je je les Aquabootcamp, Fifty Fit of Float Fit? Aquasporten kan met deze tips ook op het droge! Nu de zwembaden gesloten zijn vanwege het coronavirus, zetten we een paar oefeningen voor je op een rij waarvoor je helemaal niet naar buiten hoeft.

18 maart 2020

Tips voor sportaanbieders: Wat je wél kunt in tijden van het Coronavirus

Hoe houd je als sportaanbieder het hoofd boven water nu de deuren gesloten zijn? Of als je geen les meer kunt geven? Rotterdamse sportondernemers delen hun aanpak op hun website of socials. Wij pikten acht tips eruit en spraken een paar creatieve ondernemers.

Ja toch! Niet dan?

Na het sporten blijf je calorieën verbranden

Ja toch!

(s)portret

Bungee Super Fly: Fun Fun Fun!

18 februari 2020

Dansschool Bellyssima neemt de prijs voor 'Best Startende Sportondernemer 2019' in ontvangst

Dansschool Bellyssima heeft op 10 februari in Ahoy de prijs voor 'Best Startende Sportondernemer 2019' in ontvangst genomen. Sportbedrijf Rotterdam organiseerde dit jaar voor het eerst een programma om beginnende sportondernemers op weg te helpen.

3 februari 2020

‘Wie wil dansen, kan dansen!’

Heb je al die locaties in onze video zien schitteren? Wat gebeurt daar nu eigenlijk als de camera uit is, en er écht gezweet wordt? We nemen een kijkje achter de schermen bij Daniella’s dansschool D4Dance in Hoogvliet.