Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

7 juni 2021

"Geef je over aan het water en denk even helemaal nergens aan"

Jan van Dongen heeft de mooie leeftijd van 89 bereikt, is blind en heeft een grote passie voor zwemmen. Hij is zo’n drie á vier keer per week in Zwembad IJsselmonde te vinden, want daar woont hij lekker dichtbij.

31 mei 2021

Escaperoom 010

Kan jij ontsnappen? Kun jij sporten met je lichaam én met je hoofd? Wil jij de uitdaging aangaan en uitzoeken wat voor sporter je bent?

17 mei 2021

Make your move!

Wat is jouw move? Kan jij een té gekke truc met een voetbal, kan jij net zo dansen als Joshua of maak jij een move met 1 of meer basketballen? Wij zijn benieuwd!

(s)portret

Voetbalfit.nu is het beste van beide werelden

26 april 2021

Freerunnen

Tijd voor challenge 2! In deze challenge dagen we je uit om te gaan freerunnen met de hele klas op een té gekke en creatieve manier.

22 april 2021

Terugblik: OKT Waterpolo tijdens corona

In februari vond het Olympisch kwalificatietoernooi waterpolo voor de heren plaats in Zwemcentrum Rotterdam. Tijdens dit toernooi hebben drie landen zich weten te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio. We kijken terug op een succesvol toernooi in een bijzondere tijd, want door corona werd het toernooi al tot twee keer uitgesteld. Hoe ging dat in zijn werk? En waar is allemaal rekening mee gehouden? Onze collega's en partners vertellen je de ins and outs.

20 april 2021

Opening vernieuwde gymzaal Polderplein

Op 20 april openden Wethouder Sport Sven de Langen en Ronald van Ombergen, directeur van Sportbedrijf Rotterdam de vernieuwde gymzaal Polderplein. Geen nieuwe gymzaal dus, maar een tweede zaal, na gymzaal Klein Coolstraat, waar het Sportbedrijf door het toepassen van innovatieve concepten nieuw leven in wil blazen.

19 april 2021

Monkey Moves wint tweede editie Sportondernemer Academy

Maandag 19 april is de winnaar van de tweede editie van Sportondernemer Academy bekend gemaakt. Winnaar Johan van Ballegooijen van Monkey Moves sleepte de eerste prijs binnen en won daarmee een bedrag van €5000,- om daarmee de Rotterdammer aan het sporten te krijgen. De cheque werd maandag aan de deur overhandigd door Wesley dos Santos, één van de trainers.

12 april 2021

Zo blij zijn als een kind, dat is de energie die je voelt in het verwarmde Hoekse Badje

Het gezellige buitenbad van Hoek van Holland, in de volksmond ook bekend als ‘Hoekse Badje’ is open voor iedereen bij wie het weer kriebelt om te zwemmen. Wouter Wubben (vicevoorzitter van de Westland Triathlon Vereniging) maakt hier sinds de opening van het buitenbad in februari, samen met andere zwementhousiastelingen van zijn vereniging graag gebruik van.