Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

Bij Mikai staat voetbal op nummer één!

Geen dag zonder sport!

‘Ik sport zodat het shoppen straks makkelijker gaat.’

1 juli 2020

Het duurzaamste Sportcentrum van de stad!

Vandaag openden we het het compleet gerenoveerde Sportcentrum Kralingen. Na twee jaar voorbereiding startte in september de verbouwing en geheel volgens planning is de renovatie nu afgerond. Sportcentrum Kralingen is vanaf nu het duurzaamste Sportcentrum van de stad!

29 juni 2020

The Final: tot volgend jaar!

Vandaag zou dé dag zijn voor veel schoolkinderen in Rotterdam: The Final. Duizenden sportende, lachende kinderen zouden vandaag in Rotterdam Ahoy strijden om de ruim 260 te winnen bekers en medailles.

(s)portret

Online yoga op een stoel, daar moet je LEF voor hebben

27 mei 2020

'Wij zijn aanvoerder, maar we spelen samen'

Cruyff Courts en Krajicek Playgrounds in de stad bruisen weer. Sinds 11 mei coördineert het Sportbedrijf de activiteiten op de veldjes, op verzoek van de gemeente. Buurtsportmanager Jaco van der Heijden is blij dat het Sportbedrijf de rol van aanvoerder heeft gekregen. “De behoefte om buiten te sporten is nu extra groot en wij helpen zorgen dat dit veilig gebeurt. We zien dat het werkt.”

(s)portret

Mamagym is serious business

17 april 2020

Jakkeren maar! Zo kunnen de allerkleinsten hun energie kwijt

Voor kids van 1,5-6 jaar zijn deze zelfgemaakte stormbaan en speeltuin op de stoep helemaal te gek. Maar ook makkelijke oefeningen worden leuk als je er een koekenpan bij mag gebruiken. Houd je dreumes, peuter of kleuter in beweging en train tegelijk hun behendigheid met deze tips van ons en onze sportaanbieders.