Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

18 augustus 2021

Maak van het zwembad je sportschool!

Volg een lesje aquafitness! Beweeg samen met een van onze zweminstructeurs op de maat van de muziek in ondiep water en train al je spieren.

16 juli 2021

Sportruimte huren in de zomer

Heb je deze zomer zin om te sporten? Huur één van onze beachvelden, een squashbaan, een gymzaal of een sporthal. Vanaf 16 juli tot en met 29 augustus kun je via onze webshop terecht om een ruimte te reserveren.

15 juli 2021

Lekkerder (en langer) spelen door zomeronderhoud

Zo’n prachtige groene grasmat, die krijg je niet vanzelf. Elke zomer doen we kleine restauraties op onze sportcomplexen en op een paar velden plegen we groot onderhoud. Zo kunnen de sporters weer optimaal presteren. Want een vers veld speelt het lekkerst!

7 juni 2021

"Geef je over aan het water en denk even helemaal nergens aan"

Jan van Dongen heeft de mooie leeftijd van 89 bereikt, is blind en heeft een grote passie voor zwemmen. Hij is zo’n drie á vier keer per week in Zwembad IJsselmonde te vinden, want daar woont hij lekker dichtbij.

31 mei 2021

Escaperoom 010

Kan jij ontsnappen? Kun jij sporten met je lichaam én met je hoofd? Wil jij de uitdaging aangaan en uitzoeken wat voor sporter je bent?

17 mei 2021

Make your move!

Wat is jouw move? Kan jij een té gekke truc met een voetbal, kan jij net zo dansen als Joshua of maak jij een move met 1 of meer basketballen? Wij zijn benieuwd!

(s)portret

Voetbalfit.nu is het beste van beide werelden

26 april 2021

Freerunnen

Tijd voor challenge 2! In deze challenge dagen we je uit om te gaan freerunnen met de hele klas op een té gekke en creatieve manier.

22 april 2021

Terugblik: OKT Waterpolo tijdens corona

In februari vond het Olympisch kwalificatietoernooi waterpolo voor de heren plaats in Zwemcentrum Rotterdam. Tijdens dit toernooi hebben drie landen zich weten te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio. We kijken terug op een succesvol toernooi in een bijzondere tijd, want door corona werd het toernooi al tot twee keer uitgesteld. Hoe ging dat in zijn werk? En waar is allemaal rekening mee gehouden? Onze collega's en partners vertellen je de ins and outs.