Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

(s)portret

Boksen voor een zacht prijsje

30 december 2020

Geloof in die ene reden waarom het wel kan!

Mario en Rodney zochten afgelopen jaar continu naar de oplossing die wel mogelijk was. Rodney als instructeur en Mario als trouw lid van de Boxing Company. Deze mannen bleven in beweging, ondanks het sluiten van de binnen locaties. ‘’Vanaf het moment dat we wel naar buiten mochten en met groepen konden trainen zijn we naar het korfbal veld in de buurt gegaan en werd de binnensport naar buiten gebracht.’’

29 december 2020

Sportief paaldansen met een stukje kunst en theater

"Wat als ik val? Maar oh schat, wat nou als je vliegt?" Dit is Apple Wangs favoriete quote en tegelijkertijd de visie van haar onderneming; de Pole Inspiration Dance Studio. Zij benadrukt dat "als je je mind ergens toe zet, je kunt bereiken wat je in eerste instantie nooit gedacht had te kunnen bereiken."

24 december 2020

Sportlocaties dicht? Roos blijft wel in beweging!

Of de binnensportlocaties nu dicht zijn of niet, als je het aan Roos Robbesom vraagt zijn er tal van manieren om in beweging te blijven. “Het is leuk om al bewegend je eigen stad te ontdekken, dingen vallen je opeens meer op, zoals street art. De meeste mensen werken thuis, dus als het kan, doe je vergadering lopend of staand. Dit zijn hele kleine dingen waardoor je wel extra kan bewegen.”

22 december 2020

Renée Hijzen: Zonder corona had ik nooit opgezet wat ik nu heb

En toen kwam corona... Wat zeggen we dit nu vaak he? Renée Hijzen, eerder te zien geweest in een (S)portret met haar business Dóttir, weet er alles van. Zij wilde namelijk nét haar sport onderneming starten, toen corona om de hoek kwam kijken.

(s)portret

De Beweegtolk spreekt de taal van Buurtsport

(s)portret

Balkan Fusion: dansen zoals je nergens anders kan

(s)portret

Fit worden zonder stukgaan? Dat kan vandaag nog!

16 september 2020

De Wilgenring gaat interactief!

Op 15 september hebben we officieel de twee nieuwe interactieve squashbanen én een interactieve klimwand in Sportcentrum De Wilgenring geopend! "We willen Rotterdammers op deze innovatieve manier inspireren om te bewegen", aldus Ronald van Ombergen, directeur van het Sportbedrijf.