Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

12 april 2021

Zo blij zijn als een kind, dat is de energie die je voelt in het verwarmde Hoekse Badje

Het gezellige buitenbad van Hoek van Holland, in de volksmond ook bekend als ‘Hoekse Badje’ is open voor iedereen bij wie het weer kriebelt om te zwemmen. Wouter Wubben (vicevoorzitter van de Westland Triathlon Vereniging) maakt hier sinds de opening van het buitenbad in februari, samen met andere zwementhousiastelingen van zijn vereniging graag gebruik van.

10 april 2021

Jongleren

Maak met je klas een video waar jullie samen aan het jongleren zijn. Stuur je filmpje op en maak kans op een super gaaf spelpakket.

6 april 2021

'Het zwemmen bij Zwembad Pernis geeft een vakantiegevoel, je raakt er zo aan gehecht'

Krijg jij net als Ariane van der Linden ook zo’n zin om te gaan zwemmen en wil je een duik in het water wagen? Dat kan, want de deuren van de buitenzwembaden van Sportbedrijf Rotterdam zijn weer geopend voor bezoekers die een baantje willen komen zwemmen.

(s)portret

Kickboksen met kleuters

4 maart 2021

NTC Kanosprint naar de Willem-Alexander Baan

Sinds 2 maart hebben we een aantal nieuwe gebruikers met torenhoge ambities op de Willem-Alexander Baan! Onze multifunctionele WAB is  het thuishonk van team Kanosprint NL!

2 maart 2021

Rotterdam omarmt kanosport op Willem-Alexander Baan

Meerjarige samenwerkingsovereenkomst met het Watersportverbond

22 februari 2021

Kinderen en jongeren ravotten met elkaar tijdens de Winter Games in Hoogvliet

Elke zondag konden kinderen en jongeren in de leeftijdscategorie van 12 t/m 17 jaar hun energie kwijt bij de Winter Games in Hoogvliet. Ze vinden dit geweldig omdat ze eindelijk weer even lekker buiten kunnen spelen samen. Jongeren konden nu niets, dus tijd om weer in beweging te komen! Dat vond ook onze buurtsportcollega Virginia.

(s)portret

‘De Beweegondernemer loopt hartstikke goed!’

15 februari 2021

Coronamaatregelen

Sporten is belangrijk voor je gezondheid, we blijven het dus zo veel als mogelijk faciliteren. Zodra er een aanpassing is in de voorwaarden, passen wij onze spelregels aan.