Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

10 april 2020

Thuis les? Gym hoort er ook bij!

Schoolkinderen blijven thuis lekker fit met deze fanatieke Rotterdamse gymleraren en sportaanbieders. We verzamelden tips voor kids van alle leeftijden. Zet een uurtje (of meer) per week in je schoolagenda en blijf in beweging!

6 april 2020

Fit zonder zwemwater met KNZB-coach Arno Havenga

Sporters met een natte T opgelet! Zit je te balen op de bank? Waterpolocoach Arno Havenga helpt je eraf. ‘Zijn’ waterpolodames trainen thuis vanwege de coronamaatregelen en zie deze waterraten dan maar eens gemotiveerd te houden. Zéker nu hun droom om zich voor de Olympische Spelen te kwalificeren met een jaar is uitgesteld. Net als zij heb ook jij met deze tips in deze periode helemaal geen zwemwater nodig.

2 april 2020

Zwemles voor thuis

Gaat je kind op zwemles? Wennen aan water is belangrijk! Geef ze een voorsprong met deze spelletjes. Want kinderen die weten hoe het voelt om hun hoofd onder water te steken, of spetters in hun gezicht te krijgen, beginnen een stuk meer ontspannen aan hun zwemles. Je kunt ze samen spelen in de douche of in bad, dus het is ook nog eens leuk!

1 april 2020

Aangepaste spelregels vanwege corona

Yes! Sporten voor kids in de buitenlucht mag weer vanaf 28 april! We zijn in gesprek met de Gemeente Rotterdam om te bepalen wat dit praktisch gezien allemaal inhoudt en zullen je zsm informeren wat weer wél en wat nog niet mag. Dan laten we je ook meteen weten welke regelingen we treffen voor de facturatie van de huurkosten.

24 maart 2020

Bewegen voor binnenblijvers

Maak jij nu ook geen 10.000 stappen per dag? Blijf ook binnen in beweging! Een simpele thuis-workout voor sporters op alle niveaus houdt je conditie op peil. Pak huis-, tuin- en keukenspullen, zet een muziekje aan en maak de training zo intensief als je wilt!

19 maart 2020

Geen aqua, wel sport

Mis je je les Aquabootcamp, Fifty Fit of Float Fit? Aquasporten kan met deze tips ook op het droge! Nu de zwembaden gesloten zijn vanwege het coronavirus, zetten we een paar oefeningen voor je op een rij waarvoor je helemaal niet naar buiten hoeft.

18 maart 2020

Tips voor sportaanbieders: Wat je wél kunt in tijden van het Coronavirus

Hoe houd je als sportaanbieder het hoofd boven water nu de deuren gesloten zijn? Of als je geen les meer kunt geven? Rotterdamse sportondernemers delen hun aanpak op hun website of socials. Wij pikten acht tips eruit en spraken een paar creatieve ondernemers.

Ja toch! Niet dan?

Na het sporten blijf je calorieën verbranden

Ja toch!

(s)portret

Bungee Super Fly: Fun Fun Fun!