Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

14 maart 2019

Voorrondes streetdancetoernooi groot succes!

Let's dance! Op 13 en 20 februari lieten scholen hun dansmoves zien tijdens de voorrondes van het streetdancetoernooi. Ontdek wie er door zijn naar The Final en bekijk de aftermovie!

19 februari 2019

Surprisetraining door judoka Juul Franssen

Wie was als kind jouw sportidool? Voor Juul Franssen was het haar oudere zus. Inmiddels is ze zelf uitgegroeid tot succesvol judoka! Om de kinderen van nu te inspireren, verraste Juul een groep van Sportschool Kimaita met een surprisetraining.

30 januari 2019

ABN AMRO WTT: ontdek je eigen tennistalent!

Van 9 t/m 17 februari staat Rotterdam in het teken van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zelf je skills laten zien? Tijdens het toernooi organiseren we allerlei toffe activiteiten voor alle Rotterdammers. Kom je ook?

Ja toch! Niet dan?

Beweging is het beste medicijn tegen spierpijn

Ja toch!

28 januari 2019

Sportaanbieder in Rotterdam? Laat je sport groeien!

Sportaanbieders opgelet! Onze sportregisseurs helpen jou en je sport graag verder. Neem contact op met de sportregisseur bij jou in de buurt!

Ja toch! Niet dan?

Buikvet verdwijnt door buikspier-oefeningen

Niet dan!

28 december 2018

Genomineerden Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!

Op maandag 11 februari 2019 is de uitreiking van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. De genomineerden zijn vandaag bekend gemaakt door RTV Rijnmond!

29 november 2018

Alle sporten uitgespeeld? Écht niet!

Voetbal, tennis en hockey zijn voor de meesten wel bekend terrein. Daar is natuurlijk niks mis mee. Maar ben jij toe aan iets compleet anders? Ook dan ben je bij Sportbedrijf Rotterdam aan het juiste adres! Op onze locaties kun je namelijk kiezen uit 75 verschillende sporten. We lichten vijf nieuwe, unieke sporten voor je uit.