Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

14 augustus 2018

Natuurgrasvelden in Rotterdam; hoe zit het nu precies?

Sportbedrijf Rotterdam besloot onlangs dat alle natuurgras voetbalvelden tot eind augustus niet gebruikt mogen worden. De betrokken clubs zijn hierover via e-mail en brief geïnformeerd. We leggen graag uit waarom we dit besluit hebben genomen en wat het Sportbedrijf doet om de voetbalclubs te helpen.

7 augustus 2018

The Final: grootste schoolsportevent van Nederland

Let's play! Op 28 juni werd Rotterdam Ahoy omgetoverd tot één groot sportwalhalla. Ruim 7.000 kinderen streden tijdens The Final om een felbegeerde prijs. Bekijk de aftermovie van het grootste schoolsportevent van Nederland.

23 juli 2018

Rotterdamse volleybalweek groot succes

Rotterdam stond van 15 tot en met 22 juli volledig in het teken van volleybal! Er werd gestreden om de Europese titel in beachvolleybal, het WK zitvolleybal vond plaats en er waren sportieve clinics.

7 juli 2018

Openbare Rotterdamse zwembaden wél veilig

RTL nieuws publiceerde op vrijdag 31 augustus een artikel over de wettelijke eisen omtrent het gebruik van roestvrij staal in zwembaden. Sportbedrijf Rotterdam beheert en exploiteert tien openbare zwembaden in opdracht van de gemeente Rotterdam: Een reactie op dit nieuwsbericht.

30 mei 2018

010MOVES, hét sportspektakel van Rotterdam

Wil jij ontdekken welke sport je écht leuk vindt? Kom op zondag 10 juni naar 010MOVES op het Schouwburgplein! Doe mee aan uitdagende sportclinics en workshops en geniet van sportieve demonstraties.

30 april 2018

Sportfun in de meivakantie

Op zoek naar leuke (gratis) activiteiten in de meivakantie? Ontdek ons veelzijdige en uitdagende programma!

15 maart 2018

Officiële opening sportcomplex Olympia

Let's play! Zaterdag 17 maart is de officiële opening van sportcomplex Olympia. Ontdek het gloednieuwe complex en clubverzamelgebouw in het Stadionpark. Je bent van harte welkom op deze feestelijke dag vol sport & spel.

7 februari 2018

Recorddag: Opening Zwemcentrum Rotterdam

23 februari is het eindelijk zo ver! Dan opent de wethouder de deuren van Zwemcentrum Rotterdam. Dit doen we in stijl: met een echte recorddag, waarop we zoveel mogelijk watersportrecords gaan verbreken.

21 december 2017

Nieuwe accommodatie: Zwemcentrum Rotterdam

De nieuwe Ranomi Kromowidjojo komt straks misschien wel uit Rotterdam. Met Zwemcentrum Rotterdam bieden we wedstrijdzwemmers weer de kans te trainen in een zwembad van Olympisch formaat.