Nieuws

Verhalen, sportieve inspiratie en ons laatste nieuws!

Ja toch! Niet dan?

Één keer per week sporten heeft geen zin

Niet dan!

15 oktober 2018

Nieuw: Duik de dag in!

Topfit aan je dag beginnen? Duik de dag in! In verschillende van onze baden kun je ’s ochtends van 7 tot 9 uur zwemmen. Van een borstcrawlcursus en banenzwemmen tot personal training en groepstraining.

27 september 2018

Rotterdam Sportgemeente van 2018!

YESS! Rotterdam is uitgeroepen tot Sportgemeente van 2018. Dat werd op 26 september bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse VSG-congres.

Ja toch! Niet dan?

Sport je beter als je aangemoedigd wordt?

Ja toch!

30 augustus 2018

Samenwerking Sportbedrijf & OneFit

Leuk nieuws! Wij werken samen met het flexibele sportabonnement OneFit. Heb jij een abonnement? Dan kun je terecht bij al onze zwembaden voor banenzwemmen en uitdagende groepslessen.

30 augustus 2018

Natuurgrasvelden (bijna) allemaal klaar voor competitiestart

Vanwege de droge zomer besloten we in augustus dat de Rotterdamse natuurgrasvelden tot september niet gebruikt konden worden. Maar er is goed nieuws: bijna alle grasvelden zijn klaar voor de competitiestart!

24 augustus 2018

Blik terug op het EK Beachvolleybal

In juli genoten we van spannende wedstrijden tijdens het DELA EK Beachvolleybal. Naast topvolleyers werden er door jong en oud fanatiek gespeeld op de velden naast het beachstadion!

22 augustus 2018

Titan Swim op de Willem-Alexanderbaan

Overwin obstakels en verleg je grenzen, dat is waar de Titan Swim om draait! Op 18 en 19 augustus werd onze Willem-Alexanderbaan omgetoverd tot één grote obstacle run. 

14 augustus 2018

Natuurgrasvelden in Rotterdam; hoe zit het nu precies?

Sportbedrijf Rotterdam besloot onlangs dat alle natuurgras voetbalvelden tot eind augustus niet gebruikt mogen worden. De betrokken clubs zijn hierover via e-mail en brief geïnformeerd. We leggen graag uit waarom we dit besluit hebben genomen en wat het Sportbedrijf doet om de voetbalclubs te helpen.